Президентът нарочно изостря ситуацията и ги провокира да го ударят. Той

...
Президентът нарочно изостря ситуацията и ги провокира да го ударят. Той
Коментари Харесай

Райчев: Радев играе остро - на шамар отвръща с два

Президентът преднамерено изостря ситуацията и ги предизвика да го ударят. Той се стараеше да дава отговор с пестник на пестник, а в този момент дава отговор с два на пестник. Това съобщи пред БНР социологът Андрей Райчев.

По думите му в Радев има детайл на възприятие на изменничество. Той бе безапелационен, че един политик не би трябвало да се управлява от страсти. Радев играе остро. Той счита, че доста добре ръководи страната, в същото време съперниците му го нервират самоцелно и се хвърлят против него, разясни Райчев.

Социологът акцентира, че в българския народ тече вътрешно разединение. Хората към този момент не могат да си приказват. Той посочи, че най-голямото разделяне идва по украинския въпрос.

Райчев уточни, че тематиката за измененията в Конституцията е изместена от дневния ред. По думите му политиците споделят нещо по тематиката, само че не е ясно какво тъкмо. Той разясни, че се въвеждат 3 теми - ограничаването правата на президента и на служебните държавни управления и тематиката за нов народен празник.

Според социологът тематиката за националния празник е задоволителна, с цел да унищожи всеки спор. Тя концентрира в себе си купища поддебати и те всички са свързани с нашата история. Когато се разправяме за предишното, разногласието е доста дълъг и извънредно несполучлив - и двете страни приключват разногласието с убеждението, че са прави, разясни той.

Като огромен проблем Райчев дефинира персонификацията и по-конкретно основаването на закони за избран човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР